El CTT Olot valora positivament els primers mesos de temporada a la Divisió d’Honor

I els qui també estan passant per un bon moment de resultats,. Són els jugadors del Club Tenis Taula Olot Gabinet Permar, que sumen set victòries i tres derrotes en aquesta primera part de la temporada a la divisió d’honor. A partir del 2019 Anton Kotov deixarà el club i serà Pankaj Kumar qui agafarà el seu relleu, amb l’objectiu de mantenir la categoria. El club està, també, immers, en una campanya de recollida de fons per més d’un centenar d’infants de Ghana.


El Club Tenis Taula Olot Gabinet Permar valora positivament la primera part de la temporada. A l’inici del curs tenia entre mans l’objectiu de mantenir-se en una categoria tan complicada com és la divisió d’honor, objectiu que estan assolint gràcies a les set victòries i només tres derrotes fins el moment.

 Xevi Sellas, vicepresident CTT Olot.”No era fàcil, era una cosa que no havíem assolit mai, estar a la segona millor categoria estatal del tenis taula, i l’experiència està sent positiva.”

Una de les claus d’aquests bons resultats ha sigut l’alt percentatge de victòries d’Anton Kotov, que va jugar fa uns dies contra el Badalona els seus últims partits. El seu relleu l’agafarà un altre gran jugador del club: Pankaj Kumar.

Xevi Sellas, vicepresident CTT Olot.”La segona part d’aquesta temporada incorporarem en Pankaj Kumar, que ja el coneixem, i a veure si aconseguim acabar de mantenir la categoria que en bona línia estem.”

Al marge de la vessant estrictament esportiva, el club està immers des de fa temps amb una campanya solidària de Mans Unides amb 154 nens i nenes de Kete Krachi, a Ghana, per tal d’aconseguir una nova escola i millorar les seves condicions de vida i la lluita contra la fam, i ho fan a partir d’unes tasses.

 Enric Llagostera, president insígnia CTT Olot:”Falta una petita apretada aquests trenta dies que ens queden per passar comptes amb Mans Unides, i estem segurs que anirà bé. Potser som capaços de fer-ne 4.000 més, si en venem moltes! No, però de moment volíem complir amb el que ens vam comprometre des d’un inici amb Mans Unides, i aquestes 4.000 tasses venudes.”

Les tasses es poden trobar en una vuitantena a de comerços olotins a més de les instal·lacions del CTT Olot, al pavelló nou d’esports.

x