La UE Olot tancarà la seva primera millor volta de la història a la segona B amb números de rècord

Bons moments per a la Unió Esportiva Olot que, a un partit d’arribar al final de la primera volta es troben més a prop de la zona de play-off d’ascens que no pas de la zona baixa de la classificació. Les dues últimes victòries a casa han fet retornar el somni de lluitar per coses grans aquesta temporada, però els jugadors de Raúl Garrido tenen clar que no han aconseguit res i que queda molt per endavant.


Els números de la Unió Esportiva Olot aquesta temporada parlen per si sols. Els  jugadors de Raúl Garrido han sumat més punts que mai abans a la segona divisió B en una primera volta. Sis victòries, vuit empats i només quatre derrotes, sumen un total de 26 punts superant amb dos els números de la temporada 2014/2015, i sumant-ne onze més que el curs passat, i això tenint en compte que a l’equip encara li queda un partit per acabar la primera volta. Segons el central Carles Mas, una de les claus d’aquesta bona inèrcia, respecte d’altres temporades, és entendre com d’important és la defensa.

Carles Mas, defensa UE Olot:”Jo crec que el que ha canviat, bàsicament, és que l’equip ha entès que és molt important a la segona B no encaixar gols; que si aconsegueixes mantenir la porteria a zero o que et facin només un gol, sempre tens moltes possibilitats de puntuar.”

Amb l’eufòria d’aconseguir el sis de sis a casa, en les dues últimes jornades, ha fet aflorar, de nou, entre l’afició la idea de somiar amb el play-off d’ascens, que es troba ara més a prop que el descens. Però els jugadors tenen clar que el seu primer objectiu és un altre, i més venint de la temporada passada, que per ben poc no perden la categoria.

Carles Mas, defensa UE Olot.”Crec que el nostre objectiu principal és la permanència, que hem d’anar partit a partit, i que si llavors, a final de temporada, els últims cinc partits, doncs veiem que tenim pocions per lluitar per coses majors, llavors ho farem i donarem el màxim”.

Però somiar és gratis, i el cert és que l’equip de Raúl Garrido és el segon menys golejat a la lliga, amb només catorze gols encaixats i nou jornades seguides sense perdre. Números de rècord que conviden a l’optimisme, en una categoria, però, que mai saps què pot passar, i més amb la igualtat d’aquesta temporada

x