Un olotí crea un pessebre amb edificis emblemàtics de la Garrotxa en miniatura

El Parc Nou, la Plaça d’en Bas, l’Església de Joanetes o la casa familiar de Les Preses són alguns dels edificis que es poden trobar  al pessebre de Lluís Prat, un jubilat que ha estat durant quasi 20 anys creant les maquetes d’aquests espais que tenen un significat especial per a ell.

Lluís Prat, autor del pessebre: “Mira que hi treballo des de jubilat ara farà 20 anys i anava fent poc a poc, un mes una cosa, i el següent una altra. Hi treballava a les tardes, ja n’he fet quatre o cinc de pessebres aquí. Primer n’hi havia un de molt més gran que arribava dalt la muntanya que es pot veure aquí al pessebre i hi vaig fer unes parets”

El pessebre està exposat al garatge de casa seva, espai on l’ha estat creant durant aquest període de temps i on es pot visitar, ja que considera que tothom que hi estigui interessat pot acostar-s’hi i gaudir d’aquestes maquetes que tant esforç els hi ha dedicat.

x