El Nadal Esportiu és la nova oferta d’activitats per aquestes festes

Ahir es va donar el punt de partida al Nadal Esportiu, la nova oferta d’activitats esportives per als més petits des de l’Ajuntament d’Olot. Agafant el relleu del Llop que s’havia dut a terme altres anys, el Nadal Esportiu s’ha passat al Pavelló Firal per intentar crear el màxim d’espais possibles perquè els infants tinguin la oportunitat de jugar i aprendre durant aquestes festes.

Mar Roca, regidora d’esports: “Des de l’àrea d’esports han volgut fer un canvi al Nadal Esportiu. Això no és un parc de lleure, perquè està ambientat a l’esport però és cert que nosaltres ho feiem els matins al Pavelló d’Esports i ara hem vingut aquí al Pavelló Firal”

Marc Busquets, tècnic d’esports: “Voliem oferir als pares que poguéssin portar els nens a fer esport perquè normalment aquests dies són molt sedentaris i hem intentat muntar 10 espais diferents”

Les activitats que s’hi poden trobar son diverses, un camp de voleibol, una cistella electrònica de bàsquet, una zona de tallers, un circuit d’habilitat i col·laboració, un espai de lleure amb tenis taula i futbolí, un castell inflable, i una part on s’hi practica futbol i sumo bombolla i hoquei.

Gil Danés, monitor del Nadal Esportiu: “El principal objectiu seria promoure l’activitat física ja que és una època de l’any que queda lliure i no hi ha escola. Molts nens no poden sortir al carrer ja sigui pel fred o per altres motius i per això aprofitem aquest espai, muntem quatre activitats i nosaltres estem aquí per dinamitzar una mica i el que busquem per als nens és que es diverteixin, s’ho passin bé i disfrutin”

Encara queden quatre dies per gaudir del Nadal Esportiu, entre ells avui divendres dia 28 i els propers 2, 3 i 4 de gener.