Aquest dissabte Els Catòlics acollirà la lectura dramatitzada de ‘El Conte de Nadal’

Una lectura dramatitzada de ‘El Conte de Nadal’ de Charles Dickens és la nova proposta que aquestes festes ha fet l’associació Rapsòdia Veus Literàries. D’aquesta manera l’entitat vol difondre aquesta història amb un format interpretat diferent a l’habitual.

Santi Jou, Rapsòdia Veus Literàries: “Vam fer un muntatge diferent al que pot ser una lectura dramatitzada, que és interpretada, la llegim i la interpretem. El públic va estar content perquè el Conte de Nadal l’hauriem de tenir present dins nostre cada dia”

La representació ja es va poder veure fa unes setmanes a el Café Art Fontanella XII i aquest dissabte a les 19h es podrà tornar a veure a el teatre de Els Catòlics.

Pere Matabosch, membre de la junta de Els Catòlics: “Sempre hem tingut una inquietud i crec que ja ens ve històricament com a entitat que fa 140 anys que està activa. Sempre hem tingut inquietud d’aglutinar tot tipus d’activitats culturals, com actes, música, etcètera”

Per a impulsar la cultura, els catòlics s’ha proposat posar en marxa de nou un grup de teatre d’adults.

Deixa un comentari