Més de 300 persones participen a la cursa de Sant Silvestre de Les Planes d’Hostoles

Més de 300 corredors van participar aquest dissabte a la cursa de sant Silvestre de Les Planes, que arribava enguany a la vuitena edició. Un nombre de participants lleugerament superior comparat amb les anteriors edicions. El guanyador de la prova llarga masculina va ser Diego Cardozo, mentre que la vencedora femenina va ser Cris Hernández.


El municipi de Les Planes d’Hostoles va celebrar aquest dissabte una nova edició, i ja en van vuit, de la cursa de Sant Silvestre. Enguany el nombre d’inscrits va pujar lleugerament respecte altres anys per tal de completar un recorregut que s’iniciava a la plaça del poble.

 Laura Boix organitzadora cursa sant Silvestre Les Planes d’Hostoles:”Aquest any ha pujat una mica. Normalment érem 250, 270, i aquest any hi hem set uns 320. Agafem una mica de bici carril perquè s’allargui el grup i es pugui estirar, després pugem cap a la Xuriguera, per arribar a l’alçada del Far, però més cap a la dreta, al Pla de les Vinyes que se’n diu, anem a Sant Pere Sacosta, i tornem una altre cop cap aquí al poble.”

Ni el fred, ni les panxes plenes de torrons van fer tirar enrere als 320 participants presents a la sortida, centenars d’atrevits que van matinar l’últim dissabte de l’any per participar en un dels clàssics esportius per aquestes èpoques, una prova perfecte per fer amb amics i passar-s’ho bé, però també per prendre-se-la seriosament, com va ser el cas de les tres noies i els tres nois que van conformar el podi.

El més ràpid de tots va ser Diego Cardozo, que va completar els onze quilòmetres i sis-cents metres en menys d’una hora (59 minuts i 56 segons), seguit d’Arnau Aranda, amb un temps d’una hora i un minut, i d’un home habitual a les curses de muntanya, Blai Roca, que ja venia de guanyar unes setmanes a la cursa aplec de Sant Martí de Santa Pau.

En categoria femenina la millor va ser Cris Hernández amb un temps d’una hora i quinze minuts, seguida d’Anna Puigvert, que va arribar dos minuts més tard, i amb Anna Capdevila tercera.

A part de la prova llarga, també es va fer una caminada de vuit quilòmetres i tres curses pensades pels més petits.

Deixa un comentari