El blues inunda Riudaura en motiu del 4t Golden River Blues Festival amb prop de 200 assistents

Aquest diumenge el centre cívic de Riudaura va reunir a gairebé dos centenars d’amants al blues en motiu del quart Golden River Blues Festival, que comptava per aquesta edició amb Amadeu Casas, Andreu Mas i Tòful Martínez, sempre acompanyats pels membres del grup The Rusties Blues Band.


Bateria, baixos, teclats, uns bons altaveus… i acció. El blues va inundar aquest diumenge Riudaura, en la penúltima nit de l’any, en motiu de la quarta edició del Golden River Blues Festival, una autèntica festa d’aquest gènere musical que serveix per homenatjar al baixista Toni Gaspar, membre del grup The Rusties Blues Band,  víctima d’un càncer.

Miquel Grifell, The Rusties Blues Band, organitzador Golden River Blues Festival:”Estem a la quarta edició del Golden River Blues festival, que el nom d’alguna manera juga amb el nom del poble (Riudaura): riu – daurat (golden river), blues festival, és aquesta conya. I aquest any celebrem la quarta edició i ho fem en memòria del nostre baixista Toni Gaspar, que va morir fa dos any.”

Gairebé dues-centes persones, el que vindria a ser la meitat d’habitants que té Riudaura, van omplir el centre cívic del municipi, on no hi cabia ni una agulla, per gaudir d’un repertori de blues clàssic, a càrrec d’Amadeu Casas i Agustí Mas, i amb el toc contemporani de Tòfol Martínez, els tres acompanyats pels membres de la Rusties Blues Band.

Agustí Mas, guitarrista:”Tots som blues estàndards coneguts, tan de músics americans com anglesos, i amb alguna cosa nostra també.”

Un concert rodó pels amants del blues de tots els temps, que no van quedar indiferents d’escoltar clàssics d’aquest gènere musical al més pur estil americà de mitjan de segle passat.

x