La Generalitat es compromet a presentar al gener el projecte del polígon de Llongafollia de Sant Feliu

Divendres el president de la Generalitat va visitar la Garrotxa, concretament, Sant Feliu de Pallerols, per reunir-se amb l’alcalde i debatre diverses qüestions municipals. Durant la trobada, el president i els responsables de l’Incasòl van comprometre’s a presentar el projecte d’urbanització per al polígon de Llongafollia durant el mes de gener. A partir de llavors, es podrà oferir a les empreses interessades. L’Ajuntament confirma que a hores d’ara hi ha dues empreses interessades. Més enllà d’això, el president va visitar el centre de serveis per a la gent gran de Sant Feliu.


Divendres Sant Feliu de Pallerols va rebre una visita molt esperada, el President de la Generalitat, Quim Torra, es va reunir amb l’alcalde, Joan Casas, per parlar sobre el desencallament de la zona industrial del municipi i la necessitat d’una major inversió pública per al centre de gent gran, espai que van visitar conjuntament més tard.

Joan Casas, Alcalde de Sant Feliu de Pallerols: “El treball que fa en bé de Catalunya, el treball que fa en bé del país, el treball que fa perquè un dia tinguem més recursos per dedicar a les necessitats socials que tenim, que són moltes”

 

Quim Torra, President de la Generalitat: “I jo de la meva poca experiència política us puc dir que només té sentit la feina que fem des de les institucions si les fas per les persones. Estic molt content que avui precisament estiguem parlant de residències, d’un projecte d’inclusió social per a les persones amb discapacitats i d’un projecte que ha de donar feina com és la zona industrial”

Han estat diverses les peticions que l’Alcalde del Municipi ha fet arribar al President per tal de mantenir una reunió, acte que finalment va tenir lloc a l’Ajuntament i, on posteriorment Torra va firmar el llibre d’Honor a la Sala de Plens, on també va dedicar unes paraules a tots els assistents i als ciutadans.

Després de visitar el centre per a la gent gran La Salut, el President es va dirigir a la Sala de Ca Les Hermanes per dur a terme un parlament, on va aprofitar per fer referència als seus companys empresonats i a l’ex-president Carles Puigdemont.

Quim Torra, President de la Generalitat: “En aquest Nadal trist, perquè és el segon Nadal que companys nostres, polítics demòcrates, polítics honestos, polítics que senzillament van donar la veu al poble de Catalunya per poder votar, doncs o són a la presó o són a l’exili”

El President va acabar el seu parlament amb una reflexió dirigida al poble català i a tots els assistents a l’acte, que posteriorment van voler acostar-s’hi per expressar-li el seu agraïment.

Quim Torra, President de la Generalitat: “I avui sabem que som republicans, avui sabem que no acceptem la repressió, avui sabem que ningú ens pot prendre el nostre dret a l’autodeterminació. Tot això ho hem anat construint i som la gran majoria del país els que estem darrere d’aquestes grans idees. A aquest país no hi ha un problema de convivència, hi ha una problema de democràcia i de justícia, aquest és el problema que té aquest país”

x