La Garrotxa prepara el cap d’any amb una ocupació beneficiada pel calendari que supera el 80%

Els restaurants i allotjaments de la Garrotxa preparen la nit de Cap d’Any amb bones perspectives d’ocupació, beneficiada pel pont d’enguany. Segons la Federació d’Hostaleria, les places d’allotjament disponibles s’ocuparan en un 82% i, segons Turisme Garrotxa, ho faran en un 85%. A Olot es preveu un 72% d’ocupació en hotels i pensions, prop d’un 10% més que l’any passat.


Des de primera hora del matí, al restaurant S’olivera d’Olot preparaven el parament per servir als seus comensals un gran àpat de cap d’any en un ambient especial i acollidor. L’establiment aprofitarà la seva especialitat d’arròs i marisc per servir una carta de celebració amb raïms per donar la benvinguda al nou any i una celebració posterior adaptada al gust dels clients.

En general, restaurants i allotjaments de la Garrotxa preparen la nit de Cap d’Any amb bones perspectives d’ocupació. L’Associació d’Hostalatge, per exemple, parla de xifres properes a la plena ocupació aquesta nit entre els seus associats. El pont entre el cap de setmana i la nit de cap d’any propiciat enguany per les dates han beneficiat la Garrotxa i altres comarques d’interior, en detriment de destinacions de la Costa Brava. Segons la Federació d’Hostaleria, les places d’allotjament disponibles a la comarca s’ocuparan en un 82% de mitjana i, segons Turisme Garrotxa, ho faran en un 85%. Les millors dades es troben en cases rurals i apartaments, segons apunta Turisme Garrotxa. A Olot es preveu un 72% d’ocupació en hotels i pensions, un 8% superior a l’any passat.