L’Home dels Nassos es deixa veure per Olot i per primer any visita el barri de Sant Roc

L’última Sant Silvestre és la de Sant Roc, que es fa aquest dilluns a la tarda. Allà enguany per primer cop s’hi pot veure l’Home dels Nassos, que dona el tret de sortida a l’esdeveniment. Abans, aquest dilluns al matí, ja se l’ha pogut veure passejant pel centre d’Olot. Per cinquè any consecutiu, aquesta figura que té tants nassos com dies li queden a l’any s’ha passejat pels carrers del centre donant caramels i deixant bocabadats als més menuts. Enguany l’Home dels Nassos, creat pel Centre d’Iniciatives Turístiques amb el suport de l’Associació de Comerciants d’Olot, començarà també a passejar-se i a donar-se a conèixer pels diferents barris de la ciutat començant pel de Sant Roc aquesta tarda.

Josep Andrés, President CIT “Avui coincidint amb el mercat del dilluns ens ha anat molt bé, molta gent i tothom en pot gaudir. Ens ha semblat, però que ho havíem de fer més extensiu, sortir del centre i anar als altres barris. Aquest any a la cursa de Sant Silvestre que es fa avui a Sant Roc, l’Home dels Nassos hi serà present. I els anys propers pensem que vagi anat pels altres barris i que la gent el conegui.

x