La Fundació d’Estudis Superiors oferirà dos cursos de postgrau i recupera la formació d’ESADE aquest 2019

La Fundació d’Estudis Superiors ha presentat el seu pla d’actuació per aquest 2019, amb set cursos formatius destacats. Amb els estudis, la FES pretén millorar les competències professionals i personals de la població, ajustant-la a les necessitats empresarials del territori.

La línia de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot per al 2019 mantindrà la dels darrers anys, i en els seus plans formatius segueixen responent a la demanda de les empreses de la comarca. Així, durant l’any que comença ofereix set cursos, per tal que les persones ampliïn els seus coneixements per adaptar-se a qualsevol lloc de treball.

Estanis Vayreda, regidor de Promoció Econòmica Ajuntament d’Olot: “Vénen uns anys de molts canvis, on ens haurem d’adaptar a noves maneres de treballar, i a incorporar noves tecnologies a altres processos productius. La FES ha d’afavorir que els treballadors puguin adaptar-se a aquests canvis.”

Així, la FES oferirà dos postgraus amb la Universitat de Girona, un sobre Vulcanologia i un altre sobre il·lustració científica de ciències naturals. També recupera el curs de Direcció Financera amb ESADE, a més de dur a terme seminaris empresarials i sessions de formació per a emprenedors. Així mateix, manté la formació per a professionals del sector turístic, els professionals del disseny, la jardineria o el paisatgisme, o els cursos a docents. Per a més informació es pot consultar a la mateixa web de la Fundació d’Estudis Superiors, fes.olot.cat