El Centre Els Catòlics prepara el campament reial per acollir la comitiva dels Reis Mags a Olot fins divendres

Olot es prepara per l’arriba del Reis Mags d’Orient. Aquest matí, a la plaça Clarà, s’hi instal·lava el campament reial, que s’obrirà aquesta tarda i que hi serà fins el proper divendres.


Aquest matí la plaça Clarà s’estava preparant per rebre bona part de la comitiva reial que estarà per Olot durant aquesta setmana, en motiu de l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Des d’avui i fins divendres, de les sis de la tarda a les nou del vespre, els més petits de la comarca podran visitar el campament i entregar les seves cartes.

Marià Clavell, organització cavalcada Reis Olot 2019:”És un espectacle on els nens i nenes poden venir a veure el campament que els Reis fan abans d’arribar, i poden passar a veure els diferents personatges que hi ha davant la cavalcada: hi ha la tenda de l’home del temps, dels cuiners reials, de la fanalera, de la caramel·lera i el carboner, i per últim poden donar la carta al carter i a la cartera reial. El sistema d’entrada al campament és com l’any passat, funciona amb tiquet,  amb la única diferència que la gent que no hagi pogut aconseguir tiquet pot entrar fent una altra cua. Les entrades són cada mitja hora i es poden recollir cada dia a partir de les quatre de la tarda aquí a la plaça Clarà.”

L’organització, a càrrec dels Catòlics, la comissió de Reis, a més dels treballadors de la brigada i la gent de protecció civil, que vetllaran per la seguretat de l’espai, són els qui fan possible un campament pel qual hi passaran entre 400 i 500 persones cada hora, el que suposa dos milers de persones per dia.

x