Un centenar de persones participen a la cursa de Sant Silvestre de Sant Roc amb la presència de l’Home dels Nassos

Un centenar de persones van participar el passat dilluns a la cursa de Sant Silvestre del barri de Sant Roc, organitzada pel Club de Futbol Sant Roc. La Sant Silvestres de sant Roc és l’única que es fa a la ciutat d’Olot i aquest any va comptar amb la presència de l’Home dels Nassos. Joel Valldosera i Coral·lí Jou van ser els vencedors.


L’última prova esportiva de l’any va tenir lloc a sant Roc, en motiu de la Sant Silvestre del club de futbol d’aquest barri olotí. Poques hores abans de menjar-se els raïms, un centenar de participants va prendre la sortida just davant del camp de futbol, en un recorregut de cinc quilòmetres que voltava per tot el barri, anava fins a la carretera vella de Les Preses i baixava a la zona dels Tossols.

Toni Bosch, president CF Sant Roc:”Fa tres anys que organitzem aquesta Sant Silvestre, l’últim dia de l’any, a les quatre de la tarda, una Sant Silvestre lúdica, maca, per fer en família. Una Sant Silvestre entranyable per venir a fer l’últim dia de l’any. A més aquest any tenim l’honor de tenir aquí amb nosaltres l’Home dels Nassos, que des del CIT ens ho van proposar, i nosaltres vam dir que sí de seguida, a més tenint mainada i tot… això fa molta gràcia.

 

Raúl Ayala, participant:”Nosaltres venim del Penedès, dels Monjos i de la Ràpita. Aquesta zona d’aquí a Olot sempre ens ha agradat i no havíem pujat mai cap aquí a dalt a passar el Cap d’Any, amb la família, i vam mirar si hi havia alguna d’aquestes de sant Silvestre per apuntar-nos, i mira.”

El guanyador en categoria masculina va ser Joel Valldosera, amb rècord de la prova (17’46”), per davant de dos atletes del CN Olot: Briç Jou, que va anar primer durant bona part de la prova i Igor Prinsgiany. Mentre que en categoria femenina la millor va ser Coral·lí Jou, per davant de les dues atletes del Terra de Volcans: Laia López i Míriam Chibani.

Coral·lí Jou, 1a classificada :”M’anaven dient que quedaria primera, però sempre pensava que tenia algú al darrera que em podia avançar. //

Briç Jou, 2n classificat: “La primera volta anava molt bé, anava primer, però a la segona volta s’ha complicat, sobretot a la baixada dels Tossols. Però ha sigut una bona cursa i un bon entrenament.

Coral·lí Jou, 1a classificada:”I estic contenta perquè jo he quedat primera i el meu germà segon.”

Briç Jou, 2n classificat:”Si mira, som germans i ens agrada l’atletisme, i ja està.”

L’home dels Nassos va ser un dels protagonistes indiscutibles de la Sant Silvestre de Sant Roc, i ell mateix va ser l’encarregat d’entregar els trofeus als vencedors.