Can Monsà torna a obrir les seves portes en el període previ als exàmens

Un any més les instal·lacions de Can Monsà tornaran a obrir les seves portes a tots els estudiants del municipi que necessitin un espai silenciós on poder estudiar còmodament i on realitzar treballs en grup. En edicions anteriors els estudiants van valorar positivament el bon ambient d’estudi, el silenci, la comoditat, l’obertura en horaris en els quals la biblioteca municipal està tancada i l’atenció rebuda.


És per aquest motiu que aquest any de l’11 al 27 de gener Can Monsà romandrà obert els divendres de 20 a 12 del vespre i els dissabtes i diumenges de 3 a 12. Tots aquells estudiants majors de 16 anys que estiguin cursant estudis universitaris, cicles formatius i persones que necessitin un espai on treballar i/o estudiar hi seran benvingudes.

Estanis Vayreda: “I tornarem a fer com hem estat fent els darrers anys, tornar a obrir les instal·lacions de Can Monsà perquè els joves de més de 16 anys hi puguin anar a estudiar, preparar exàmens, treballs, etcètera. És una iniciativa que sempre ha tingut força afluència de gent i aquest any ho tornem a dur a terme”

Aquesta iniciativa va començar el passat gener de 2017 i gràcies a la bona acollida es va repetir durant els mesos de maig i juny, períodes previs a l’època d’exàmens. Aquest any des de l’Ajuntament s’ha decidit repetir-ho per tal que tots els estudiants puguin gaudir d’aquest espai.

x