El Campament Reial obre les seves portes amb presència destacable de visitants de fora de la Garrotxa

Ahir va tenir lloc la primera jornada del Campament Reial d’Olot, l’assentament del seguici dels Tres Reis Mags de l’Orient que obrirà les seves portes fins demà divendres. És previst que el campament aculli unes 4.000 persones durant els tres dies que durarà. L’afluència de gent que recorre el campament ja no sorprèn a ningú. El que sorprèn és la presència cada cop més destacable de visitants.


Ahir a les 6 de la tarda el Campament Reial d’Olot obria les portes puntual, després que a les 4 de la tarda els que ho van voler van poder recollir els tiquets necessaris per visitar les tendes. Els guies, escollits des d’Orient després de rebre una carta amb purpurina, eren els encarregats d’acompanyar els visitants per un viatge màgic d’uns 20 minuts de durada, durant el qual les famílies podien conèixer alguns dels grans personatges del seguici reial: l’home del temps, els cuiners, la Dolça, la caramelera, o el carboner, abans del gran moment, la visita als carters reials i el lliurament de la carta amb totes les il·lusions perquè siguin acomplertes pels Reis Mags.

Entre els visitants, molts garrotxins però també molta gent d’altres comarques de Catalunya, atreta pel renom del campament d’Olot, cada cop més estès fora del territori.

El Campament Reial obrirà les seves portes fins aquest divendres, temps durant el qual l’organització calcula que serà visitat per unes 4.000 persones.

x