El Club Tennis Taula Olot impulsa la seva base amb un pla esportiu per arribar a tothom

En tennis taula, l’Olot vol arribar a tota la societat, i per aquest motiu impulsa un pla de captació de jugadors base que ha atret a diverses promeses d’origen internacional. Un exemple són els dos joves jugadors del seu equip de Primera Provincial, Arashber Singh i Roman Natyna.

El Tennis Taula és un esport de primer ordre en països com la Xina, l’Índia o Rússia, i tot i que és considerat minoritari al nostre país, intenta fer-se un forat entre els esportistes. En aquesta línia, el Club Tennis Taula Olot incorpora jugadors d’arreu del món amb la intenció d’arribar a tothom. Les seves dues darreres promeses en són una mostra: es tracta d’Arashbeer Singh i Roman Natyna, dos joves palistes que s’han fet un lloc a l’equip de Primera Provincial.

Independentment dels seus resultats, el que vol el club és mantenir la base d’un creixement igualitari de tots els seus components. Només en aquest any, Natyna ja va guanyar l’Open benjamí de Catalunya, consolidant-se com un dels joves amb més futur en el tennis taula. Pel que fa a Arasbeer, ja participa en categories superiors als que corresponen a la seva edat.

x