El guanyador del sorteig de l’ACO podrà gastar aquest divendres els 2.000 euros del premi

Ja hi ha guanyador dels deu vals de 200 euros de la campanya de l’Associació de Comerciant d’Olot ‘Per Reis, regals de l’ACO’, que s’ha dut a terme durant aquest mes de desembre. En total hi havia 27.000 butlletes en joc i el guanyador es podrà gastar els 2.000 euros aquest divendres de sis de la tarda a vuit del vespre.


Des de l’1 al 31 de desembre, els clients dels 112 comerços que participaven en la campanya van poder tirar una butlleta en una urna per optar a un premi de deu vals de 200 euros, per poder gastar.

Jordi Rovira, president de l’ACO:”Aquest any hem canviat el sistema, normalment ho fèiem conjuntament   amb una altre associació, però aquest any ens hem volgut desmarcar i fer una cosa diferent. Hem fet aquests deu vals de 200€ per tal de desenvolupar les compres a les botigues de l’associació i tenir un sol guanyador.”

Una mà innocent va extreure les butlletes afortunades, primer la butlleta guanyador de l’iPad, i acte seguit , el guanyador del premi gros. L’afortunat ha estat Amat Las Heras, que aquest divendres dia quatre de gener, de sis de la tarda a vuit del vespre podrà gastar-se el premi en compres a les botigues adherides a l’ACO. En total hi havia 27.000 butlletes que optaven a endur-se el premi.