Sant Feliu de Pallerols organitza un taller de fanalets per als més petits

Ahir dimecres a una de les sales de la biblioteca de Sant Feliu de Pallerols va tenir lloc un taller molt especial. La companyia ‘La Sal’ d’Olot va organitzar per quart any consecutiu un taller de fanalets perquè els més petits puguin donar la benvinguda als reis el proper dissabte dia 5, quan tindrà lloc la cavalcada.

Margarita Serra, Directora de la biblioteca: “Això forma part de les activitats que fem durant l’any, que n’hi ha 5 o 6. Tenim l’hora del conte i entre d’altres hi ha el taller de fanalets. Ja és el quart any que fem aquest taller i com que té molt èxit el continuem fent”


Imma Vinyals, Membre de la companyia ‘La Sal’: “Aquest any hem preparat un taller diferent, cada any intentem canviar-lo. A nosaltres ens agraden molt les il·lustracions dels contes i els dibuixos dels nens i per això sempre intentem que el dibuix sigui una part important del fanalet. Normalment eren uns fanalets cilíndrics i aquest any hem canviat de forma, són circulars i els nens han de dibuixar dues cares. Són talles familiars, els nens són els responsables de fer els dibuixos però necessitem la col·laboració de les famílies per muntar-los”

Amb alegria i il·lusió per l’arribada dels reis, els nens i nenes van crear els dissenys amb els seus propis dibuixos i posteriorment van donar forma als fanalets.

Edna, participant del taller: “Hem agafat un paper que tenia una rodona pintada a llapis i hem fet el dibuix que hem volgut. Hi havia una estructura rodona i ho hem grapat tot junt i s’ha quedat enganxat”

Gràcies a aquest taller els infants de Sant Feliu de Pallerols ja tenen els fanalets llestos per rebre els reis el proper dissabte.

x