El campament reial s’instal·la a Can Llaudes de Besalú

Ahir Besalú va viure una tarda molt especial amb la inauguració del campament reial a Can Llaudes. Les cares d’il·lusió de tots els infants que hi van assistir asseguraven una vetllada màgica, on van entregar les seves cartes perquè els patges reials les fessin arribar als reis mags.


Van ser més d’un centenar els assistents que van voler participar en el recorregut dins la casa senyorial, que va ser decorada pel grup de teatre Escálibur fins al mínim detall perquè tots els nens i nenes tinguessin la oportunitat de veure com els patges reials desenvolupen la seva feina.

Salvador Agustí, membre del grup de teatre Escálibur: “Primer la participació de la gent que vol participar i després també la gent que ve, que cada vegada s’està ampliant més. Normalment fem dues horetes però no se si arribarem, perquè hi ha molta cua”

Entre maquetes, joguines i tot tipus de caramels els infants van recórrer l’espai acompanyats dels seus familiars fins arribar al punt final, on els patges reials els esperaven per rebre’ls i escoltar les seves peticions.

Avui serà l’últim dia que el campament romandrà obert de 5 a 7 de la tarda per a tots aquells nens i nenes que vulguin acostar-s’hi i lliurar les seves cartes als patges abans de l’arribada dels reis mags.