El sastre olotí Carles Solé viatjarà a Oman amb l’equip de l’òpera Madame Butterfly

L’òpera Madamme Butterfly, que es va poder veure fa dos anys al Festival Castell de Peralada, viatja la propera setmana fins a Oman. Actuaran davant d’un públic il·lustre, el monarca del país, que ha contractat la producció. Dins l’equip humà hi treballa l’olotí Carles Solé, que s’encarrega del vestuari.


El sastre Carles Solé deixarà per uns dies el seu taller del centre d’Olot per viatjar al sultanat d’Oman, a la costa oriental de la península aràbiga. Juntament amb l’equip del Festival Castell de Peralada, ha rebut un encàrrec singular a nivell professional: Portar l’espectacle Madamme Butterfly, que es va programar el 2017, al teatre de l’òpera del sultà Qabús.

Carles Solé: “Jo són dins l’equip de sastrería de l’espectacle. Anem amb un vestuari de Mercè Paloma i anem quatre sastres d’aquí i allà tenim un equip de 24 persones que estan al nostre servei per dur a terme la funció”

És la primera vegada que el sastre garrotxí, que ha treballat en la sastreria de reconegudes produccions teatrals i musicals, viatja tan lluny en la gira d’un espectacle.

Carles Solé: “No hi he estat mai, és la primera vegada que surto tant lluny amb una producció d’òpera i allà els hi agrada molt l’espectacle i aquest tipus de produccions. Em ve molt de gust anar a treballar a un altre país i a més amb una òpera com és Madame Butterfly, que és una de les grans produccions”

La històrica òpera de Giacomo Puccini i el seu vestuari amb segell garrotxí desembarcaran a Oman en un viatge de divuit dies que Solé recordarà tota la vida.