El Vòlei Olot manté l’activitat competitiva durant les Festes essent el millor equip català de la Copa d’Espanya cadet

Els esportistes del Vòlei Olot participen aquests dies en diversos tornejos: algunes jugadores de diferents categories estan disputant els campionats provincials de la Federació Catalana, i a més el club ha competit a la Copa d’Espanya cadet de Valladolid, convertint-se en el millor club català de l’esdeveniment.

Tot i que el Nadal ha aturat la majoria de competicions, el Vòlei Olot no descansa. Abans d’acabar l’any, l’equip cadet masculí i femení va participar a la Copa d’Espanya de Valladolid, una competició que reunia clubs de tot l’estat. Les garrotxines van completar un torneig magnífic: van acabar en quarta posició final, essent les úniques que van derrotar al Collado Villalba madrileny, l’equip campió de la Copa. D’altra banda, l’equip masculí va acabar en vuitena posició: tots dos van ser els millors equips catalans de la competició, corroborant així el seu bon curs.

Ángel Palacios, entrenador CV Olot: “Estan fent una molt bona temporada, cosa que és de valorar perquè és un equip jove, amb gent que fa poc que ha començat a jugar a vòlei. Les noies també estan molt consolidades i duen a terme un gran curs.”

D’altra banda, el club també participa aquests dies als Campionats provincials organitzats per la Federació Catalana. Jugadores dels equips cadets, infantils i juvenils han estat seleccionades per la selecció gironina per disputar aquesta competició.

Ángel Palacios, entrenador CV Olot: “Totes estaven contentes per haver estat convocades amb la província i per anar sumant experiències, que és del que es tracta.”

La lliga, en el cas dels diferents equips, torna a disputar-se a partir del proper cap de setmana.