Junts X La Vall proposa crear una zona esportiva a Verntallat

A cinc mesos per les eleccions municipals, el grup a la oposició a l’ajuntament de La Vall d’en Bas, Junts x La Vall comença a treballar en les diferents propostes a dur a terme pel municipi. Una de les més importants és la remodelació de les instal·lacions esportives de Verntallat.


El grup de la oposició a l’ajuntament de la Vall d’en Bas, Junts per La Vall, ha donat a conèixer quatre propostes que realitzaran si guanyen les eleccions del maig vinent.

Toni Arimany, candidat de Junts x La Vall Aj. Vall d’en Bas:”Aquestes propostes neixen algunes pròpies, de nosaltres, i d’altres del Camina pobles que hem estat fent aquests darrers mesos de propostes de la gent que creu que hem d’anar millorant.”

La primera de les propostes té a veure amb les instal·lacions esportives del Verntallat.

Toni Arimany, candidat de Junts x La Vall Aj. Vall d’en Bas:” Doncs aquí a Verntallat voldríem posar-hi gespa artificial al camp i d’altra banda faríem que l’equipament servís també per l’escola, a més de millorar l’aparcament a l’escola, que suposa una complicació, i serviria tan per la zona esportiva com per l’escola.

Segons Arimany, en cas de ser alcalde les obres s’allargarien entre dos i tres anys, contant que al mes d’octubre ja hi hauria instal·lada la gespa artificial, i serviria perquè tots els clubs del municipi hi puguin entrenar. De moment ja estan treballant per buscanr finançament.

La segona proposta de Junts x La Vall seria l’augment del manteniment al polígon de La Serra, a més d’ampliar el nombre d’empreses en aquesta zona industrial. D’altra banda, Can Trona seria una sub seu de l’ajuntament, per tal que els veïns no s’hagin de desplaçar a Sant Esteve per fer segons quins tràmits, com per exemple permisos d’obres o pagar impostos. La última de les propostes que voldria dur a terme Junts x La Vall seria fer arribar la fibra òptica per tot el municipi.

x