La Unió Esportiva Olot visita la Nova Creu Alta de Sabadell volent mantenir la bona ratxa i calmant els rumors que giren sobre el futur de Ginard

El Centre d’Esports Sabadell serà el primer rival del 2019 per a la Unió Esportiva Olot. Els jugadors de Raúl Garrido intentaran continuar amb la bona dinàmica de resultats amb què van acabar el 2018, i buscant encadenar la tercera victòria consecutiva a la lliga.


La Unió Esportiva Olot vol començar l’any de la mateixa manera que va acabar el 2018: guanyant. I per tancar la primera volta al grup tercer de la segona divisió b, es veurà les cares, aquest diumenge, amb un dels equips més potents de la lliga: el Centre d’Esports Sabadell, amb un joc molt directe.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Estem parlant d’un dels millors equips del grup amb jugadors molt bons i una plantilla excel·lent, i evidentment serà molt dificultós guanyar el partit. El rival juga d’una manera molt clara també, i haurem de contrarestar, però no crec que sigui un cas com amb l’Ebro, el Cornellà… de situacions molt específiques, sinó que nosaltres podem fer el nostre joc, després el partit ja veurem on ens porta.”

Preguntat per si l’aturada per vacances nadalenques pot haver afectat a l’equip, Garrido assegura que no, i que està tot a punt per tornar a la competició:

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Ahir van tenir doble sessió perquè vam pensr que era bo, per aquesta tornada de vacances , però de veritat que els jugadors estan tots igual, el pes és el mateix que se’n van anar de vacances, la situació emocional és la mateixa, han vingut més descansats…”

Pel que fa a les baixes, l’equip afrontarà el partit sense Barnils i amb el dubte de Guzmán, aquest últim a causa d’unes molèsties al genoll en l’últim entrenament. Pel que fa a la situació del Sabadell, porta dues jornades sense guanyar i estan situats just darrere la Unió Esportiva Olot en la classificació, amb un punt menys.

De la última visita a la Nova Creu Alta la Unió Esportiva Olot en va sortir amb els tres punt sota al braç, fet que intentarà repetir aquest diumenge, en forma de regal de Reis, a partir de les sis de la tarda.

El partit, però, arriba enrarit després dels rumors que giren a l’entorn del porter titular de l’equip, el mallorquí Xavi Ginard, per l’interès de l’Atlètic Balears; el tècnic Raúl Garrido ha volgut deixar clar que ara per ara Ginard és porter de la Unió Esportiva Olot, i que de moment no ha arribat cap comunicat oficial al club.

Deixa un comentari