L’artista Duaita Prats mostra els últims dies de La Model en una exposició a Barcelona

Aquests dies al Museu d’Història de Catalunya es pot visitar el que probablement és la mostra fotogràfica més important que l’artista olotina Duaita Prats ha realitzat fins al moment. L’exposició s’anomena Desconstruint La Model i es troba a la primera planta del museu quan es compleix un any que la Generalitat va lliurar les claus a l’Ajuntament de Barcelona. Més d’un centenar de fotografies que Prats va realitzar durant les tres visites que hi va fer el 2017 mostren els darrers dies del centre penitenciari d’homes de la ciutat comtal. L’exposició és una porta oberta a un espai poc conegut i de les persones que hi van ser-hi, a través de empremtes que hi van deixar. La mostra es pot visitar fins al 17 de febrer.