Els Reis Mags han estat rebuts per centenars d’infants a Sant Joan les Fonts

Els Reis Mags van visitar aquest dissabte el municipi de Sant Joan les Fonts en la tradicional Calvacada Reial. Aquesta va conduir a Ses Majestats fins al Pavelló del poble on van rebre a centenars de nens i nenes.

Els tres Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, van visitar aquest dissabte Sant Joan les Fonts en la tradicional Cavalcada Reial. Ses Majestats van començar la ruta per la Residència Torreblanca, on van oferir caramels i mandarines als usuaris. Seguidament van travessar el Pont Medieval des d’on els nens i nenes, amb els fanalets a punt, ja els estaven esperant.

El seguici reial va continuar pels carrers principals de Sant Joan les Fonts fins al Monestir, on els tres Reis van adorar al nen Jesús i van dedicar unes paraules a tots els assistents. La Cavalcada va conduir els Reis fins al Pavelló del municipi, on, asseguts als trons, van rebre a tots els nens i nenes. Mentrestant, els Patges Reials també van repartir coca i xocolata calenta

Joan Espona, alcalde Sant Joan les Fonts: “L’última Cavalcada com a alcalde és molt satisfactòria. Només s’ha de veure aquest pavelló com està. Penso que quan van prendre la decisió de portar l’últim acte de la Cavalcada de Reis al pavelló va ser un gran encert”.

 

Maria Vidal, tècnica de promoció municipal: “Perquè des d’Ajuntament a nivell tècnic, hi ha un equip que coordina l’arribada dels Reis Mags. A més a més, també hi ha un conjunt de voluntaris que ajuden al fet que això sigui possible. Per tant, és un acte molt important que es pugui mantenir i que es faci a tot arreu. Aquí a Sant Joan les Fonts, estem molt orgullosos”.

També es va dur a terme el Concurs de Fanalets, organitzat pel Pis9, que va repartir tres premis, en les diferents categories d’edat.

Lola Ramos: ” Vengo cada año, porque la organización es muy buena y son los Reyes que más me gustan”.

 

Júlia Moliner: “He demanat llibres, molts llibres i pau”.

 

Irina Palacios: “Una mica de felicitat per la gent i ninots”.

Una visita molt esperada per fer passar als nens i nenes una nit de somni.

Deixa un comentari