L’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols realitza el sorteig de la campanya de Nadal

Sant Feliu de Pallerols va realitzar aquest diumenge al matí el sorteig de la Campanya de Nadal del poble. Una iniciativa de suport a l’activitat econòmica del municipi. El sorteig es va celebrar a la sala de plens de l’ajuntament i va ser retransmès en directe per TV Sant Feliu.


L’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols va dur a terme aquest diumenge al matí el sorteig de la Campanya de Nadal. La campanya, anomenada ‘Comprar a Sant Feliu té premi’, va consistir en un sorteig de tres premis per valor de 1200 euros. Un primer premi de 800 €, un segon de 300 € i un tercer de 100 €. El sorteig es va celebrar a la sala de plens de l’ajuntament.

Salvador Vilalta, regidor de promoció turística: “Fa que funciona uns set o vuit anys. Ho va començar l’associació ATIC de Sant Feliu de Pallerols. Aquesta associació aquest any ha dissolt la junta, i ho hem fet nosaltres”.

Uns diners per gastar en productes i serveis dels establiments comercials i turístics de Sant Feliu de Pallerols adherits a la campanya. La durada de la mateixa va ser del 20 de Novembre al 5 de Gener.

Salvador Vilalta, regidor de promoció turística: “Per donar una mica de dinamització i fer que la gent compri al poble de Sant Feliu. Sabem que al comerç de proximitat li costa una mica avançar, per tant, nosaltres volem que amb aquestes iniciatives, la gent tingui més ganes de gastar al poble”.

El primer premi va ser el número 465. El segon, el 3.370 i el tercer, el 7996.

Salvador Vilalta, regidor de promoció turística: “Estic molt agraït a tots, perquè hi ha molta i molta participació”.

Un total d’entre 80 i 90 establiments van participar a la campanya. Aquesta va repartir més de 12.000 números.