El col·lectiu Músics per la Llibertat d’Olot organitza un concert en honor a Dolors Bassa davant la presó de Figueres

Desenes de garrotxins i empordanesos van participar la vigília de Reis en un concert en honor a Dolors Bassa, a l’aparcament de la presó del Puig de les Basses. L’acte, va ser organitzat pel col·lectiu Músics per la Llibertat d’Olot, amb la col·laboració del cor Fructus Temporis i el grup d’havaneres Cap de Creus de Cadaqués.


Aquest dissabte al migdia una representació dels Músics per la Llibertat d’Olot va oferir un concert a l’aparcament de la presó del Puig de les Basses de Figueres. Des d’aquest grup musical olotí es vol donar suport a Dolors Bassa, que es troba actualment a la presó empordanesa.A part dels Músics per la Llibertat d’Olot també s’han sumat a aquest homenatge el cor Fructus Temporis i el grup d’havaneres Cap de Creus de Cadaqués. L’actuació musical va tenir lloc a les dotze del migdia d’aquest dissabte i va ser oberta a tothom.