El guanyador del sorteig de l’ACO es gasta els 2.000 euros de premi pels comerços de la ciutat adherits a l’associació

L’Associació de Comerciants d’Olot va lliurar el premi dels 2.000 euros per gastar en els comerços adherits a la iniciativa el passat dimecres. I va ser divendres quan el guanyador, Amat Las Heras, va poder gastar els 16 vals i compartir el premi amb tota la seva família.

Després de la resolució del sorteig de l’Associació de Comerciants d’Olot, el guanyador dels 2.000 euros, Amat Las Heras, va dur a terme el passat divendres el recorregut per les botigues per tal de gastar els 16 vals que li van ser lliurats. Acompanyat dels seus nou néts i alguns dels seus fills, el guanyador va tenir dues hores per gastar tots els vals als comerços adherits a la iniciativa.

 Amat Las Heras: “Si mira vinc a recollir uns quants obsequis, uns quants regals gràcies a la campanya que organitza l’Associació de Comerciants d’Olot, l’ACO, i el fet de posar una sola papereta vol dir que vaig tenir molta sort”

Aquest any els reis es van avançar per l’Amat i tota la seva família, ja que va compartir el premi amb tots ells. El matí de divendres el guanyador ja va començar a preparar el recorregut per tal de tenir temps suficient d’arribar a totes les botigues i a la tarda, entre les 6 i les 8, va poder gastar tots els vals.

Amat Las Heras: “La feina que fa l’Associació de Comerciants d’Olot és molt important. Em van dir que hi havia 27.000 paperetes i està clar, per una vegada et toca”

Els clients van poder participar en el sorteig mitjançant les seves compres a les botigues associades entre l’1 i el 31 de desembre. I han estat un total de 27.000 les paperetes lliurades i 112 els comerços que hi han participat. En aquesta ocasió Amat Las Heras ha estat l’afortunat que aquest Nadal ha rebut un bon regal per part de l’ACO i que gaudirà acompanyat de tota la seva família.

 

x