Els jugadors de la UE Olot visiten els més petits a l’Hospital d’Olot durant les festes

I encara parlant de la Unió Esportiva Olot, aquest passat divendres part del grup i cos tècnic van fer una visita a l’Hospital d’Olot, per veure i fer entrega d’un regals molt especials als infants que es trobaven al centre i nadons recent nascuts aquests dies tant assenyalats.

Una part de la plantilla de la Unió Esportiva Olot va fer, aquest divendres, una visita als infants malalts i nadons recent nascuts a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.

Just després de la sessió d’entrenament prèvia a la visita a Sabadell, en partit de lliga, una petita comitiva del club, formada per Jose Martínez, Marc Nierga, Xavi Ginard, Albert Blàzquez i Jordi Xumetra, a més del tècnic Raúl Garrido i Kevin Martínez, van acostar-se fins a l’hospital, on el Doctor Danés, cap d’urgències, els va fer una visita pel centre que els va acabar portant a les habitacions dels més petits i nadons recent nascuts, que estan passant aquestes dates tant assenyalades a l’hospital.

José Martínez, jugador UE Olot:”Una mica fer costat,  també per fer veure que els jugadors i tot el club estem amb la ciutat i amb els nens, fer-los-hi algun detall i ja que han de passar els festes aquí dins, doncs donar-los-hi una alegria.”

Els jugadors van fer entrega de bufandes i el bodi “Jo soc de l’Olot” i es van fer fotos amb els més petits i els seus familiars, per tal de fer una mica més alegre i amena l’estada a l’hospital.

Deixa un comentari