Els patges reials visiten els residents de La Tardor

Una de les tasques dels patges reials, abans de la gran cavalcada del dissabte, era visitar els més grans a la residència La Tardor d’Olot. La màgia dels Reis Mags d’Orient va fer possible que un grup de patges i patgesses visitessin divendres passat, aquest centre per a gent gran. Els patges van fer entrega dels regals que es mereixen els residents, a més de berenar tots junts xocolata amb xurros i cantar unes quantes cançons plegats, en una de les diades més especials de l’any pel centre.

Teresa Farrarons, Terapeuta Ocupacional:”Aquestes nits de festes són molt especials per a tots: pels més petits i pels més grans, i no potser que els nostres residents es quedin sense regals. Per tant és un moment molt especial, on tots ens tornem una mica infants.”

x