Empat a zero entre CE Sabadell i UE Olot en l’últim partit de la primera volta a la Segona B

La Unió Esportiva Olot tanca la primera volta de la lliga amb un empat a zero  al camp del Centre d’Esports Sabadell, a la Nova Creu Alta, en el primer partit del 2019. El Sabadell va dominar durant tot el partit però l’Olot es va saber defensar en tot moment, en un matx on no hi va haver gaires ocasions clares de gol. Els jugadors de Garrido es van enfrontar a un Sabadell amb un sistema de joc diferent al que s’esperaven, fet cada cop més habitual als rivals que s’enfronta l’Olot, la qual cosa demostra el respecte que està guanyant per part dels seus rivals a la categoria.  Amb aquest empat, la Unió esportiva Olot tanca la primera volta amb 27 punts i setens a la lliga, i visitaran aquest cap de setmana el Cornellà, sisens a la lliga.

Deixa un comentari