El jugador de la UE Olot, Héctor Simón, reconeix estar en un bon moment i no pateix per la seva renovació

És un dels puntals de la Unió Esportiva Olot, com demostren els seus números sobre el terreny de joc: Hèctor Simón ha disputat tots els partits de l’equip a la Segona B, i ha estat titular sempre, en cada una de les dinou jornades de la primera volta. En la seva cinquena temporada al club, el director del joc olotí ja ha anotat tres gols, uns registres que mostren que es troba en un dels seus millors moments de forma. Simón té la confiança de l’equip tècnic, i no està preocupat per una hipotètica renovació; el seu contracte es prorroga segons el nombre de partits jugats, i malgrat la seva veterania, la continuïtat del futbolista va per bon camí.

Héctor Simón, Jugador de la UE Olot: “Sempre hi penses, però vull centrar-me en el dia a dia i no donar-hi voltes. Aquí hi estic a gust, i en principi si el club també està content no hi ha d’haver problema amb la meva continuïtat”.

Simón també va parlar d’una altra de les peces clau de l’equip: el porter Xavi Ginard. Tot i els rumors que parlen d’un hipotètic interès de l’Atlètic Balears, el de Llançà veu molt centrat al mallorquí.

Héctor Simón, Jugador de la UE Olot: “Dintre el vestuari no sabem ben bé el que hi ha, però l’important és que en Xavi estigui centrat. En el dia a dia no li afecten aquests rumors, i se’l veu bé.”

Pel que fa a l’equip, Hèctor Simón demana que mantingui la regularitat aconseguida, un treball que ha permès descobrir l’Olot més competitiu a la Segona B.

x