La Plaça Mercat d’Olot dona a conèixer els guanyadors del sorteig de la campanya de Nadal

El placers de la Plaça Mercat d’Olot van celebrar, aquest dilluns, el sorteig de la campanya ‘Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró’. De les 40.000 butlletes participants quatre persones n’han sortit guanyadores que es podran gastar 500 euros repartits en diferents vals per a la mateixa Plaça Mercat.


Aquest dilluns es van donar a conèixer els guanyadors del sorteig de la campanya de la Plaça Mercat d’Olot ‘Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró’, que s’ha dut a terme durant el mes de desembre.

En total entraven en joc unes 40.000 butlletes, recollides de diferents persones que han anat a comprar a la plaça durant tot aquest temps. En total hi havia quatre premis de 500 euros cada un a repartir. Uns 500 euros repartits en diferents vals valorats en 100, 50, 25 i 10 euros, per gastar en qualsevol de les 21 parades del mercat.

Jordi Vilarrasa, president de l’Associació de placers:”Estem molt contents perquè hem donat 40.000 butlletes, i només per un mercat sol, ja és molt i per això n’estem molt orgullosos. I la gràcia era, una mica, repartir el sorteig en quatre premis, que no toqués a una persona sola.”

Dos mans innocents han tret les butlletes guanyadores del sorteig, que han estat: Josep Marcè Masó d’Olot, Maria Àngels Barris de Joanetes, Maria Teresa Soler Juanola d’Olot  i Mari Carmen López de Celrà,  aquesta última ha pogut recollir el val de 500 euros in situ, ja que es trobava en el moment que l’han trucat a la seva parada al mercat del dilluns.

Mari Carmen López, guanyadora del sorteig:”Jo estic al mercat el dilluns, i tinc una parada de roba i  m’han trucat, i m’han dit que la meva butlleta era una de les guanyadores… i dic: doncs vinga va, ara baixo!”

Els vals tenen, a partir d’ara, tres mesos per ser gastats.