La Mostra de Pessebres d’Olot nota un increment de visitants després dels canvis introduïts aquesta edició

La Mostra de Pessebres d’Olot ha finalitzat aquest dilluns amb una valoració molt positiva. A l’espera de xifres definitives, l’organització ha percebut un increment important de visitants a les diferents seus. El regidor de Cultura, Pep Berga, ha avançat que en la propera edició es preveu poder augmentar la presència de diorames.


Una any més, la capital garrotxina s’ha omplert de pessebres durant tot el període nadalenc amb una de les activitats més consolidades del calendari, la Mostra de pessebres d’Olot. Enguany l’esdeveniment s’ha concentrat en quatre seus i ha viscut un canvi d’enfocament, amb l’ objectiu principal reforçar-ne el prestigi. Un mes després, finalitza amb un balanç molt positiu.

Pep Berga, Regidor Cultura Olot: “Si ho hagués de definir en una paraula seria qualitat. La veritat és que estem molt contents, la mostra ha tingut molts visitants. El que hem d’aspirar és a tenir més diorames de producció anual”

Javi Palomo, comissari: “Està comprovat que per Nadal la gent vol pessebres i això es nota a totes les seus, sobretot al Museu de la Garrotxa i al dels Sants, que veuen incrementat el seu volum de visitants especialment per veure les propostes de la mostra”

L’organització està satisfeta de la repercussió que han tingut les exposicions temàtiques, més encarades a un públic especialitzat, però també de la bona rebuda d’altres propostes com el muntatge dels Claustres del Carme, obra dels alumnes de l’escola d’Art i Superior de disseny d’Olot, o les activitats complementàries.

De cara a properes edicions, l’Ajuntament d’Olot vol continuar en la mateixa línia engegada aquest 2018, per tal de mantenir la ciutat com un pol d’atracció en l’àmbit pessebrístic, però adaptat a l’actualitat.

 

 

x