Olot acomiadarà les festes de Nadal amb la Marxa Nadalenca

Un any més arriba la Marxa Nadalenca, una de les activitats que serveixen per despedir de manera festiva o competitiva les Festes de Nadal. La prova es celebrarà aquest diumenge dia 13 a partir de les deu del matí.


Aquest diumenge Olot celebrarà la onzena edició de la marxa Nadalenca, una prova dividida en dos recorreguts: de set i un quilòmetre, amb sortida i arribada a plaça Catalunya i que voltarà pel centre de la ciutat.

Oliver Domanico, director tècnic de la Marxa Nadalenca:”Una que és més llarga, de set quilòmetres, que la gent podrà fer-la corrent o caminant. I llavors hi ha el segon recorregut, que consta d’un quilòmetre, que està pensada principalment per a persones amb mobilitat reduïda.”

La prova, organitzada per l’Associació de Veïns del barri de sant Francesc, serveix, tradicionalment, per dir adéu a les festes de Nadal i qui ho vulgui la podrà dur a terme completament disfressat per la ocasió, de fet la organització premia aquell qui hagi escollit una indumentària nadalenca més original.

Un dels objectius de la marxa d’enguany és donar-li un punt competitiu i fer una mena de lligueta amb les altres curses que es celebren a la capital garrotxina durant l’any, per això no serà estrany veure-hi Nan Oliveras i Lourdes Rovira, guanyadors de la cursa de Sant Lluc, i Carmen Rodríguez i Guillem Fernández, guanyadors dels 10km de la cursa del CN Olot.

Oliver Domanico, director tècnic de la Marxa Nadalenca:”Una cosa nova és que aquest any hem convidat els que van guanyar tant home com dona, la cursa de Sant lluc, de deu quilòmetres, i els guanyadors de la prova de deu quilòmetres de la cursa del CN Olot, per la prova competitiva.”

La Marxa Nadalenca col·laborarà amb Càritas Garrotxa i les inscripcions es poden dur a terme al web de la marxa nadalenca fins aquest divendres, o bé el mateix dia de la cursa, que sortirà a les deu del matí.