Bianya Sobiranista impulsa una marxa a peu d’Olot fins a Lledoners que comença diumenge

Un grup de garrotxins anirà a peu des d’Olot fins a la presó de Lledoners en vuit etapes. És una iniciativa de Bianya Sobiranista amb el suport d’Òmnium Garrotxa. La marxa sortirà diumenge a les deu del matí de davant l’Ajuntament d’Olot i ja hi ha més de 200 persones inscrites.


Diumenge a les deu del matí començarà a Olot una marxa a peu fins a la presó de Lledoners en suport als polítics presos. Els caminats recorreran vuit etapes per carreteres secundàries fins arribar al centre penitenciari on es troben la majoria de polítics i líders independentistes en presó preventiva. És una iniciativa de Bianya Sobiranista, amb el suport d’Òmnium Garrotxa.

El recorregut passa per les poblacions d’Olot, Joanetes, Sant Pere de Torelló, Manlleu, Vic, Santa María d’Oló, Artés, Manresa i, finalment, Sant Joan de Vilatorrada. Després de cada etapa els participants tornaran a casa, de manera que està previst que arribin al seu destí el 20 de gener.

Ja són més de 250 els inscrits que participaran en aquesta activitat reivindicativa. El transport fins al punt de sortida i arribada es farà en autobús, per un preu de cinc euros. Les inscripcions encara estan obertes a través d’un formulari que es pot trobar al web d’Òmnium Garrotxa.

Deixa un comentari