El PSC d’Olot demana a l’equip de govern que no es precipiti amb el canvi de model de recollida de residus

El programa Pentàgon d’Olot Televisió ha reprès l’emissió després de les festes de Nadal amb el portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot, Josep Guix, qui ha demanat a l’equip de govern que no es precipiti amb la prova pilor de canvi de model de la recollida de residus. També va donar detalls de l’any de celebració del 40è aniversari del partit a la Garrotxa.


El portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Olot ha reclamat al programa pentàgon d’Olot Televisió que l’equip de govern no es precipiti en la tria d’un carrer on provar el nou model de recollida de residus. Josep Guix creu que abans del sistema de contenidors tancats amb bosses identificadores s’han d’acomplir altres passos, com dotar a més carrers amb els diferents contenidors de selecció.

El portaveu del PSC també ha criticat el tractament que s’ha aplicat en els boixos ornamentals de la ciutat contra l’eruga invasora. El 2019 es compleixen 40 anys del PSC a la Garrotxa. El partit ho celebrarà amb una taula rodona en què es convidarà personalitats que van fer possible la fundació i una publicació que repartiran per les llars, on explicaran la significació de quatre dècades del partit a la comarca.