La biblioteca d’Olot rep una medalla de mans del president de la Generalitat per commemorar el seu centenari

Olot va estar present ahir a l’acte de cloenda del centenari de les biblioteques populars, entre les quals hi ha la primera biblioteca de la capital garrotxina. En un acte al palau de la Generalitat presidit per Quim Torra, la biblioteca olotina va ser una de les que van rebre una medalla honorífica per commemorar el seu centenari. Va ser a l’any 1918 quan es van inaugurar quatre biblioteques populars sufragades amb fons públics, entre elles la de Valls, Olot, Sallent i les Borges Blanques i ahir, totes elles, van rebre el seu particular reconeixement. A banda de la celebració del centenari Torra també va anunciar que s’està treballant en la implementació d’un carnet comú entre totes les biblioteques públiques a més d’un catàleg únic.