L’Ajuntament d’Olot es planteja ampliar la pista de gel de la Plaça Major després de superar els 6.000 patinadors

L’Ajuntament d’Olot es planteja ampliar la pista de gel de cara a l’any que ve després de l’èxit d’aquesta edició. Hi han passat més de sis mil persones, un 50% més. El principal motiu de l’augment és la principal novetat d’enguany: l’opció de patinar vint minuts o quaranta-cinc.


La pista de gel de la plaça Major és una de les propostes estrella del Nadal a Olot, no només com a activitat lúdica sinó també com a element dinamitzador d’aquest punt de la ciutat. Aquest any el nombre de persones que s’ha animat a posar-se els patins ha estat de rècord.

De cara a l’any que ve, s’espera que la pista es mantingui a la Plaça Major, però la voluntat del consistori olotí és poder-la fer més gran per evitar les aglomeracions que s’han produït en moments puntuals.

El desembre també ha estat un bon més a nivell turístic a la capital garrotxina, amb una ocupació mitjana del 50%, cinc punts per sobre que el 2017. Pel que fa a atencions a l’oficina de turisme d’Olot, s’han fet gairebé 2.600 consultes, un 26% més. La majoria les han fet famílies o parelles.