L’Hoquei Olot B-Sensible recupera jugadors per arrencar la segona fase de la Nacional Catalana contra el Cerdanyola

L’Hoquei Olot B-Sensible torna dissabte a la competició: els de Miqui Ràfols arrencaran la segona fase de la Nacional Catalana entre els vuit millors equips del país. El primer enfrontament serà contra el Cerdanyola davant l’afició olotina.


Després de superar amb bona nota el primer tram de temporada, l’Hoquei Olot B-Sensible inicia dissabte la segona fase de la Nacional Catalana, contra el Cerdanyola a partir de tres quarts de vuit del vespre al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. És la primera vegada que els garrotxins encaren aquesta part del curs inclosos entre els vuit millors equips de la competició, però això també comporta que els propers rivals de l’Olot seran exigents. En el cas del Cerdanyola, el tècnic Miqui Ràfols avisa que no es pot fer cas dels últims resultats del rival, que va comptar amb les baixes de Pastó i Bonneau als darrers partits de la primera fase.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “És un equip que no van guanyar tant com en el primer tram, però es van mantenir sòlids tot i tenir baixes a la plantilla. Ara ja han recuperat tots els jugadors, i s’ha d’anar amb compte amb ells”.

L’Olot afronta l’inici de la segona fase amb gairebé tota la plantilla al complet, amb l’excepció del capità Adrià Piera. Ràfols es mostra satisfet de com s’ha aprofitat el descans competitiu per recuperar jugadors i millorar conceptes esportius.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “Estic molt content, podem entrenar fort. Després ho podem fer més bé o més malament, però si podem mantenir aquest ritme d’entrenament podem millorar moltíssim de cara a disputar els partits d’aquesta fase de lliga”.

L’objectiu de l’Hoquei Olot B-Sensible en aquesta fase és assegurar la permanència, quedant entre els quatre primers classificats. De moment, arrenca el grup a la sisena posició, amb set punts i a només un del GEIEG, quart a la lliga.

x