Busquen uns lladres especialitzats en telefonia mòbil que han actuat diverses vegades a Olot en els últims tres mesos

Aquesta setmana s’ha produït l’últim de diversos robatoris de mòbils a la ciutat després de forçar la persiana o trencar els vidres dels establiments. La investigació, oberta, apunta a possibles traficants de telefonia mòbil procedents de fora de la comarca. Mossos i Policia Municipal analitzen càmeres de seguretat per detenir els autors i imputar-los diversos delictes.


L’últim robatori de telefonia mòbil s’ha produït aquesta setmana en aquest establiment. La matinada de dimarts uns lladres van forçar la persiana i van sostreure diversos mòbils de l’interior. En aquest cas, la botiga compta amb càmeres de qualitat que poden ajudar a identificar-ne l’autor o els autors.

El d’aquesta setmana és l’últim d’una sèrie de robatoris que s’han produït els darrers tres mesos a Olot. El més remarcable va ser la nit de l’1 de novembre, quan quatre individus van robar simultàniament en dues botigues de telefonia del carrer Sant Rafel, sostraient diversos mòbils per un valor total de milers d’euros. Abans de les festes de Nadal, al centre d’Olot es van produir robatoris en almenys quatre establiments, algun d’ells amb articles de telefonia mòbil. En tots es van trencar els vidres de l’aparador per accedir a l’establiment. La investigació de Mossos d’Esquadra i Policia Municipal apunta a possibles autors procedents de fora de la Garrotxa.

Des de l’Ajuntament creuen que la instal·lació de càmeres i lectors de matrícules a diferents punts de la ciutat pot ser determinant per identificar els autors.

Mossos d’Esquadra i Policia Municipal busquen proves que determinin si els robatoris estan relacionats i es poden imputar diferents delictes als mateixos autors.