El futbol amateur garrotxí tanca la primera volta de la temporada aquest cap de setmana amb Les Preses i Sant Roc lluitant per la primera posició

Aquest dissabte també es tanca la primera volta a les lligues de futbol amateur. Tant Les Preses com Sant Roc es disputen la possibilitat de convertir-se en campions d’hivern de Quarta Catalana. A Segona, el Santa Pau espera trobar per fi una victòria que els permeti respirar.

Arriba el final de la primera volta de les competicions de futbol amateur masculí, i els equips garrotxins esperen tancar-la amb bones sensacions. El punt més interessant es troba a la Quarta Catalana, on Les Preses i el Sant Roc poden acabar la primera meitat de curs liderant la categoria: tots dos tenen els mateixos punts, 37, però els de Carles Roura van primers al guanyar els olotins la darrera jornada. Els presencs visiten el camp del Cornellà, cuer de la lliga, mentre que el Sant Roc rep el filial de l’Abadessenc. A Segona, tres equips garrotxins juguen dissabte a la tarda a casa; el Bosc de Tosca, juga contra el Caldes i el Sant Jaume de Llierca espera el Marca de l’Ham: els dos visitants poden assaltar la posició dels equips garrotxins en cas de victòria rival. Per la seva banda, el Santa Pau rep el Can Gibert, on espera trobar una victòria que se li nega des de fa tretze jornades. A la mateixa categoria, el Besalú visita el camp d’un Abadessenc en ratxa. I a la tercera catalana, tres equips volen afiançar la seva posició al capdavant de la lliga: l’Hostoles és tercer, i juga al camp de l’Atlètic Banyoles; el segueix a la taula Les Planes, que rep el Celrà, i el Sant Privat, que visita el Santjoanenc. El Sant Esteve d’en Bas també es desplaça fins a Vilablareix. Pel que fa al futbol femení, l’Olot jugarà al camp del Seagull de Badalona.

Abans de tancar la primera volta s’han disputat dos partits ajornats al futbol garrotxí, amb mal resultat en els dos enfrontaments. Per una banda, el Sant Jaume visitava dimarts el camp del Porqueres, que després d’un mal inici de lliga encadena set partits sense perdre. Els del Pla de l’Estany van guanyar als de Joan Sánchez per 4 a 0. Tot i això, el Sant Jaume es manté a la cinquena posició amb 25 punts. D’altra banda, aquest dimecres també es va disputar un partit de Tercera Catalana, on el cuer Santjoanenc va rebre a l’Amer, segon classificat. Els selvatans van confirmar els pronòstics i es van imposar per 0 a 2, malgrat que els garrotxins van competir per treure un resultat més positiu.

 

Deixa un comentari