La Vall d’en Bas i Garrotxa Santjoanenc juguen el derbi de bàsquet més esperat lluitant pel segon lloc de la lliga

El cap de setmana esportiu depara un dels partits més esperats de la temporada: a la Tercera Catalana de bàsquet la Vall d’en Bas rebrà el Garrotxa Santjoanenc, segon contra tercer classificat, marcat pel passat blanc-i-negre de diversos jugadors de la Vall.

A principi de temporada els aficionats garrotxins al bàsquet van marcar el proper dissabte com una de les dates a tenir en compte del calendari. En aquesta jornada es disputarà el duel entre la Vall d’en Bas i el Garrotxa Santjoanenc. Després del descens del club de Sant Joan les Fonts, molts dels seus jugadors van canviar d’equip i van passar a engrossir les files del Vall d’en Bas. L’ambient, però, és tranquil, pel temps que ha passat des del moviment de plantilles.

Joel Sabido, entrenador CB Vall d’en Bas: “Hi ha bastant rivalitat, però el moment més intens va ser a principi de temporada, perquè la majoria dels nostres jugadors van deixar Sant Joan per passar a competir amb nosaltres. Però a hores d’ara no tenim cap problema, i afrontem el partit amb ganes”.

Independentment dels canvis, a hores d’ara tant la Vall d’en Bas com el Garrotxa Santjoanenc s’han mostrat com dos dels equips més forts de la Tercera Catalana. Els de la Vall, entrenats per Joel Sabido, són segons, amb una victòria més que el Santjoanenc d’Oscar Sánchez. Per tant, l’enfrontament guanya importància per aconseguir un lloc de privilegi a la classificació. El partit es disputarà dissabte a partir de dos quarts de sis de la tarda al pavelló de Sant Esteve d’en Bas.

Deixa un comentari