L’alcalde d’Olot demana col·laboració als ciutadans per aturar les cremes de contenidors

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, s’ha referit avui als actes vandàlics d’aquest dimarts al vespre, que van deixar onze contendors cremats menys de dues hores a diferents punts de la ciutat. Ho ha fet per demanar la col·laboració ciutadana davant de qualsevol indici i agraïr la feina dels serveis d’emergència. Assegura que actes com aquests perjudiquen a tots els olotins.

Josep Maria Corominas, Alcalde d’Olot: “Demano a la ciutadania que ens avisi davant de qualsevol acció sospitosa. I una reflexió a les persones que ho fan, només perjudica a les persones que ho fan, perquè això perjudica tothom, per tant, que es deixin de brometes. Agraïr la rapidesa de Bombers i Policia Municipal perquè diversos contenidors es poden continuar fent servir”