Olot Televisió estrena el programa ‘Arrelats’ per apropar els espectadors al món del sector primari

‘Arrelats’ és la nova estrena d’Olot Televisió. Aquest dijous, a partir de dos quarts de deu de la nit, es podrà veure el primer programa. Dirigit per Roger Santaló, pretén apropar-se al sector primari i l’horticultura perquè els espectadors valorin la importància d’aquest àmbit per la societat.


Descobrir com es gestiona un hort, com sobreviu actualment una explotació ramadera, o saber com es planta el cereal que creix als nostres camps: són tres aspectes que es tractaran al primer programa d’Arrelats, la nova producció d’Olot Televisió que vol apropar als espectadors al sector primari.

Roger Santaló, editor ‘Arrelats’: “Com a societat vivim desconnectats del sector primari, tot i que és vital pel país, perquè sustenta les altres parts de l’economia. A ‘Arrelats’ volem apropar-nos al sector per descobrir quins són els secrets d’aquest món”.

El programa mostrarà setmana rere setmana diferents horts a la pantalla, però tindrà en compte les diferents vessants del sector.

Roger Santaló, editor ‘Arrelats’: “Ens centrarem en l’horticultura, com a porta d’entrada a aquest món, però no perdrem de vista la ramaderia, la pagesia, la silvicultura, i tants altres sectors imprescindibles pel nostre dia a dia”.

El primer programa d’Arrelats es podrà veure aquesta nit, a partir de dos quarts de deu per Olot Televisió, amb reemissions divendres a dos quarts de cinc de la tarda, dissabte a la una del migdia i diumenge a dos quarts de tres.