Aquest cap de setmana tindrà lloc la tercera edició del Torneig Ciutat d’Olot de gimnàstica artística

El Torneig Ciutat d’Olot de gimnàstica artística tindrà lloc aquest proper cap de setmana al Pavelló Municipal d’Esports amb un total de 700 participants masculins i femenins que provenen de diverses localitats de Catalunya i d’altres punts del país.

Anna Vegara, Presidenta del club: “L’any passat a la segona edició varem estar al voltant d’uns 475 participants entre nois i noies, aquest any som 530 noies i uns 160 o 170 nens, per tant incrementem de gairebé 200 persones el nombre de participants al torneig”

Amb un gran èxit de convocatòria aquest any el torneig comptarà amb la col·laboració de gimnastes provinents principalment de Catalunya, tot i que també n’hi haurà de Madrid, Menorca, Saragossa i Gijón.

Anna Vegara, Presidenta del club: “Nosaltres com a club englobem tot tipus de categories i el nostre objectiu sempre és el més alt, la prioritat és anar creixent en nombre de nenes, donar qualitat i que elles gaudeixin de fer gimnàstica. Després si que venen altres prioritats i altres objectius esportius com acabar d’arribar a la selecció o al CAR de Barcelona, arribar a dalt de tot”

Les aspiracions del club han fet possible que aquest torneig es pugui dur a terme i que un total de gairebé 700 participants d’entre 6 i 20 anys tinguin la oportunitat de mostrar els seus progressos en la gimnàstica. S’abastaran totes les edats i categories, des de les més petites que competeixen en tres aparells, i les de base 6 i 8, a més de les de via olímpica 1 i 10.

Durant tot el cap de setmana es podran veure els exercicis de barra d’equilibris, terra, salt i paral·leles al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot amb la col·laboració de gimnastes d’arreu del territori.