ERC impulsa la campanya #TescoltemOlot per conformar el programa electoral

Esquerra d’Olot ha començat a preparar les eleccions municipals a través de la campanya #T’escoltemOlot, amb la qual volen conèixer quins projectes de ciutat els ciutadans consideren més prioritaris. Per fer-ho, han impulsat una enquesta i una sèrie de trobades amb veïns i diferents col·lectius socials.


Esquerra d’Olot vol conformar el programa electoral a partir de propostes que permetin preparar Olot pels reptes que vindran en el futur, segons ha assegurat la candidata, Anna Barnadas..

Anna Barnadas, candidata d’ERC a les eleccions municipals d’Olot: “Certament hi ha ciutats del nostre entorn, com Banyoles, Vic, Figueres o Girona, que s’han preparat per a aquest futur. Nosaltres pensem que a Olot li falta decidir què vol ser quan sigui gran”.

Per fer-ho, Esquerra vol escoltar les opinions de tots els ciutadans. És per això que ha impulsat la campanya #T’escoltemOlot, amb què vol conèixer les polítiques que preocupen als ciutadans. Ho farà a través de dues vies: trobades amb veïns i diferents col·lectius socials, que ja porta a terme, i una enquesta que es pot complimentar a través de la pàgina web www.annabarnadas.cat, on demanen a la ciutadania quins projectes consideren més prioritaris. Esl republicans hi apunten alguns exemples, com la piscina coberta, l’habitatge públic, la rehabilitació del Barri Vell o la xarxa de bicicarrils.

Anna Barnadas, candidata d’ERC a les eleccions municipals d’Olot: “Sabeu que per a nosaltres hi ha projectes de ciutat que són molt prioritaris, com és el Barri Vell, i n’hi ha que no hi són gens i no estan a la nostra agenda, com és l’Espai Cràter, però, malgrat tot, volem saber l’opinió dels ciutadans. […] La nostra força anirà dirigida al Barri Vell enlloc de l’Espai Cràter, perquè l’important és que vingui gent cada dia al Barri Vell, no gent que vingui a veure un projecte turístic i hi faci un cafè. Aquest no és el nostre model ni turístic ni de ciutat. […] Nosaltres al març analitzarem, en una conferència política, totes aquelles propostes que hem pogut incloure en el nostre programa electoral”.

Per a aquesta campanya, Esquerra ha habilitat un número de Whatsapp i un correu electrònic, vies alternatives de comunicació perquè els ciutadans els facin arribar les seves prioritats.

x