La UE Olot visita el Cornellà amb l’objectiu de sumar onze jornades sense perdre

La Unió Esportiva Olot intentarà allargar la bona ratxa de resultats una setmana més, ho farà al camp del Cornellà, quarts classificats a la lliga i en un camp petit, que obligarà als jugadors de Raúl Garrido a adaptar-se a un estil de joc diferent.


El Cornellà serà el rival de la Unió Esportiva Olot aquest diumenge a la lliga. Un equip amb un estil de joc directa i amb intensitat, propiciat pel tipus de terreny de joc que té.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Sí que és veritat que ells, a diferència d’altres anys, si que miren de tenir una mica més la pilota, però no perden aquest esperit intens, competitiu i directe.”

El Cornellà és quart a la lliga i suma sis jornades sense perdre, essent un dels equips més fiables de la lliga, però al seu davant tindrà un Olot que porta deu partits empatant o guanyant, una ratxa que el tècnic valencià espera continuar aquest cap de setmana.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”Hi ha ganes de continuar en aquesta línia i seguir amb la imbatibilitat de que siguin, ara, onze jornades; sobretot la mental·litat.”

Amb la baixa d’Alan Baró per acumulació de targetes, Garrido apostarà per Jose aquesta setmana, deixant com a sorpresa d’última hora si jugarà de  central o de lateral, depenent del sistema de joc .

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”ja contava que Jose jugués d’inici aquest partit, no només per la situació del camp, sinó perquè compleix molt bé el seu paper, de no ser titular, i ja pensava amb ell estigués Alan Baró o no.”

L’equip recupera per aquest partit a Guzmán però és molt probable la baixa de Barnils. El partit tancarà la vintena jornada a partir de les sis de la tarda.