Tornen els playbacks de l’Hospital d’Olot amb l’objectiu de recaptar fons per a la Marató de TV3

Els playbacks de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa tornaran aquest diumenge en la seva setena edició per destinar, un any més, els fons recaptats de les actuacions a la Marató de TV3, en concret aquest any enfocada al càncer.


L’espectacle es durà a terme al Teatre Principal d’Olot en dues sessions, a 2/4 de 5 i a les 7 de la tarda i en funció de la ubicació de les butaques el preu de les entrades oscil·larà entre els 8 i els 12 euros, que es podran comprar a taquilla, a Can Trincheria o a la pàgina web d’Olot Cultura. D’altra banda, totes aquelles persones que no puguin assistir a l’espectacle però que estiguin interessades en col·laborar podran fer les seves donacions a la bústia ubicada a la recepció de l’hospital.

Silvia Gallart, Comissió Playbacks Hospital d’Olot: “Hi podreu veure una quinzena d’actuacions que les hem fet en total entre 65 i 70 persones”

 

Anna Prat, Comissió Playbacks Hospital d’Olot: “Cada grup o cada servei tria la cançó amb la qual més còmode es pot sentir o que té alguna idea de ball per fer, llavors això és independent, cada grup s’organitza i presenta la música i el ball que ells volen”

 

Silvia Gallart, Comissió Playbacks Hospital d’Olot: “Portem ja forces dies assajant a més a més algunes de les actuacions que es fan al teatre ja les vam fer a un sopar intern que fem els treballadors de l’hospital, és a dir que ja portem des de l’octubre assajant les peces. I aquest mateix diumenge a les 11 del matí també fem l’assaig general per posar-ho en comú”

En les darreres edicions s’han aconseguit recaptar un total de 34.679 euros en totes elles, uns fons que sempre han estat destinats a la Marató i s’espera que aquest any la iniciativa segueixi el seu bon curs i la xifra pugui seguir augmentant.

x