El Club Hoquei Olot empata contra el Cerdanyola en un partit vibrant (2-2)

El Club Hoquei Olot va empatar aquest dissabte contra el Cerdanyola. Els dos equips van obrir la Segona Fase de Lliga Nacional Catalana al pavelló Municipal d’Esport d’Olot i van disputar un partit de molt ritme, però on cap dels dos conjunts va aconseguir controlar-lo.

El Club Hoquei Olot volia començar la segona part de la lliga amb una victòria aquest dissabte. Tot i això, el conjunt olotí va empatar contra el Cerdanyola en un partit vibrant i molt igualat. L’Olot es va avançar en el marcador ben aviat amb una bona jugada dels locals. Amb l’1 a 0, el Cerdanyola va començar a arribar amb cert perill i va equilibrar la balança cinc minuts després. L’Olot va tenir l’oportunitat de transformar un penal, però no va ser capaç d’avançar-se. Amb l’empat a 1 al marcador, es va arribar al descans.

Miquel Ràfols: “Hem tornat a recuperar aquesta intensitat defensiva, aquest sacrifici. A nivell d’ocasions, n’hem tingut. Hem tingut tres pilotes parades i no hem fet cap gol. En canvi, ells han aprofitat una de dos. Per tant, sabem que aquest aspecte a nivell de cara a porteria l’hem de seguir treballant. Però en línies generals estic content, perquè hem tingut ocasions i ens podíem haver endut al final. Ens ha faltat un punt d’encert”.

 

Albert Zanón: “Són partits molt difícils, que normalment es decideixen per petits detalls. No ha estat el nostre millor partit. Físicament, ens ha costat arribar al final, però valorem molt el punt aconseguit aquí. Insisteixo en el factor casa. Però tant a casa com a fora costarà molt. Tot és molt igualat i hi ha molt de nivell”.

La segona part va començar de cara per als verd-i-blancs. Al primer minut de la represa, l’àrbitre va xiular un penal a favor del Cerdanyola, que es va posar per davant, amb l’1 a 2. L’Olot va tornar a tenir a la seva disposició l’oportunitat des del punt de penal, però tampoc va aconseguir la diana. Tots dos equips arribaven amb perill a la porteria contrària, però l’Olot ho va fer amb més freqüència.

Quan faltaven deu minuts per al desenllaç, l’Olot va aprofitar una perduda de pilota al mig de la pista per culminar un contraatac i establir l’empat a 2. El partit no es va calmar en cap moment, i malgrat que l’esforç físic havia fet baixar el ritme de joc, les ocasions continuaven arribant a una porteria i altra. El matx va arribar al seu final sense que cap dels dos conjunts trenquessin l’empat i va finalitzar amb el repartiment de punts.

x